A Gift From The Goddess

KNOWLEDGE     -     YING     -     YANG     -     POWER   


'The Goddess ain't Gonna Make It Easy On Us,
So Every Little Help Is Welcome.' 

 

Elke maand stellen wij unieke boxes samen met de meest uiteenlopende producten.
We hebben de Apprentice Box voor de beginners of baby witches, voor de gevorderde is de Novice Box bedacht, en b
en je al ver op je spirituele reis, dan is de Supreme Box wellicht iets voor jou.

 

Wat er zoal in zit, is elke maand een verrassing, maar geen enkele box zal hetzelfde zijn. De kans is groot dat een item uit de box niet in onze webshop verkrijgbaar is. Daarom blijft het lekker exclusief en iedere keer weer een mysterie. Wat we je wel willen verklappen is dat het exclusieve, selfmade producten zijn voor de ultieme selfcare. Denk aan esoterische oliën, wierook, smudge sticks en edelstenen.

 

Verder wordt je box geleverd met een royale berg aan informatie over de kruiden, spells, astrologie, divination tools of edelstenen welke je hebt ontvangen. Het is ook mogelijk om te switchen van box. Heb je de Apprentice Box en ben je inmiddels gegroeid naar de Novice Box of ben je zelfs klaar voor de Supreme Box? Dan kun je ons gewoon een mailtje sturen om over te stappen. Dit werkt ook vice versa! Want jij weet zelf het beste of jouw pad en daarmee jouw box het beste bij jou past op dit moment.

 

Bestel hieronder de box welke het beste bij jou past.

 

Sale!

Apprentice Box

€ 24,95 € 21,95
Sale!
Sale!

Apprentice Box

€ 24,95 € 21,95

De Apprentice Box is speciaal voor de aspirant samengesteld. Deze Box laat jou beginnen aan jouw spirituele reis. Welke kant wil je op?


Maak kennis met de basisrituelen, essentiële benodigdheden, informatie en zo veel meer. De inhoud is afgestemd op nieuwe baby witches tot van kracht wordende magiërs en alles wat daar tussen zit.


Elke maand kun jij een ander thema verwachten in jouw box. Voelt deze passend bij jou?

 

Sale!

Novice Box

€ 34,95 € 31,95
Sale!
Sale!

Novice Box

€ 34,95 € 31,95

De Novice Box is voor de spirituele avonturier met een constante craving naar kennis en magie. Wij geloven, dat wijsheid vermenigvuldigd kan worden door het te delen.
Deze Box biedt alle nodige hulpmiddelen om verschillende boeiende thema’s te verkennen en jouw reis voor te zetten. 

Voor de gemiddelde kenner is deze box ontzettend leuk en nog leerzaam. Mocht je niet weten welke je moet pakken, stuur dan een berichtje en wij helpen jou met  liefde. 

Sale!

Supreme Box

€ 44,95 € 41,95
Sale!
Sale!

Supreme Box

€ 44,95 € 41,95

De Supreme Box is voor degene waar de Godin al langer op het pad is. Deze Box is hem of haar die weet hoe je met sterke krachten kunt werken. Je hebt al ervaring met meditatie, manifestatie en een goede kennis van de stenen en kruiden.
Mocht je jezelf herkennen in bovenstaande omschrijving? Twijfel dan niet en bestel de Supreme Box.

Deze zéér exclusieve box representeert alleen al een enorme waarde aan kennis. Iedere maand krijg jij extra begeleiding door het Wiel Van Het Jaar en laten we jou  dieper op rituele en gebruiken ingaan. Zo kun je dit voortaan in een handomdraai zelf doen!